MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Prijsvechter Air Arabia vestigt zich in Egypte

10 september 2009 | in Economie | Reageer

Air Arabia Maroc van Amsterdam naar CasablancaNaast de Verenigde Arabische Emiraten en Marokko vestigt Air Arabia ook een hub in Egypte. De in Sharjah gevestigde low cost carrier heeft daarvoor een joint venture overeenkomst gesloten met de Egyptische Travco Group, eigendom van een groot aantal hotels en resorts in het Noord-Afrikaanse land. Air Arabia ‘Egypt’ zal onder meer vluchten gaan uitvoeren naar bestemmingen in Europa. Zo meldt Luchtvaartnieuws.nl.

Details over de te vliegen routes zijn nog niet bekendgemaakt.

Air Arabia ging in 2003 van start met low cost vluchten in de Golfregio. Eerder dit jaar werd een basis geopend in de Marokkaanse stad Casablanca. Sinds begin augustus vliegt Air Arabia rechtstreeks van Casablanca naar Schiphol.

De vloot van Air Arabia bestaat op dit moment uit twintig Airbus A320’s. Daarnaast heeft de maatschappij 44 A320’s in bestelling.

Plaats je reactie