MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vrouw verdacht van diefstal handtas

28 september 2009 | in Maatschappij | 7 Reacties

Bij de Albert Heijn in de Elandstraat in Den Haag gaat een dame op maandag 27 juli boodschappen doen. Tussen half 1 en kwart voor 1 loopt de vrouw met een winkelwagentje de winkel binnen. Haar handtas zet zij in het winkelwagentje en ze wandelt de winkel door.

De dame op de beelden wordt ervan verdacht op een onbewaakt moment de tas van de vrouw gepakt te hebben en verstopt te hebben onder haar gewaad. Zo meldt Boevenvangen.nl.

Herkent u de vrouw op de bewakingsbeelden?
Bel dan met de politie op nummer 0900-8844.

Er zijn 7 reacties

 1. naf
  28 september 2009 om 09:46 uur.

  Ja dat zal wel ik geloof er helemaal niks van! Het is niet omdat ze een hooftdoek draagt dat ze het niet kan doen maar toch geloof ik het niet! Men loopt gewoon zoals gewoonlijk in de media vrouwen met hooftdoeken en burka’s lastig te vallen om weer praktiserende vrouwen in de picture te zetten zodat mensen daar een slechte indruk ervan krijgen!!

 2. khalid f
  29 september 2009 om 12:36 uur.

  helemaal met NAF eens ,en als het zo is fuck die wijf
  die hoofdoek van haar zegt niks n ECHTE moeslima doet zoiets niet,
  punt!

 3. Fatima
  29 september 2009 om 09:45 uur.

  Het zou best kunnen zijn dat ze een zigeuner is. In Belgie heb je heel veel van die vrouwen die bedelen met een hoofddoek op (op de marokkaanse manier) en soms zelfs djeleba, terwijl ze een zigeuner is. Las een tijdje terug dat heel veel zigeuners (met hijaab en djeleba) elke vrijdag na juma’h gebed gaan bedelen aan deur van een aantal moskeeen. In Belgie werd een keer een man voor mp3 doodgeslagen, in het begin zeiden ze dat het ging om twee Marokkaanse jongeren, achteraf bleek het te gaan om twee Polen. Zou me dan ook niet verbazen als het in dit geval gaat om een niet-moslim. Maar als het toch gaat om een moslima dan is dat natuurlijk wel heel erg triest, armoede kan tot alles leiden. Allah’i’str

 4. Charif
  29 september 2009 om 11:44 uur.

  Wat heeft deze artikel nou voor toegevoegde waarde voor deze website?

  Slaat echt nergens op!!

  Charif

 5. Sanna
  29 september 2009 om 03:01 uur.

  Het is zeker een zigeuner! kan niet anders! want die willen misbruik maken van onze al slechte naam! nederland slaapt nog

 6. Charif
  29 september 2009 om 09:02 uur.

  NAF & Khalid F…

  Is iedere vrouw met een hoofddoek dan per definitie een echte moslima zoals jullie zo mooi zeggen.
  Deze vrouw op de foto kan net zo goed een kinderontvoerdster of autodievegge zijn. Die hoofddoek zegt daar helemaal niets over.Omgekeerd natuurlijk ook niet.

  Al ben ik wel van mening dat dit artikel niets te zoeken heefd op deze website. Laat de politie het maar uitzoeken.

  Charif

 7. naf
  05 oktober 2009 om 02:10 uur.

  HALLO HALLO HALLOOOOOOOO ALLEEMAAAL,

  GELOVEN JULLIE DEZE BULL SHIT NU ECHT. ZIGEUNERS LOPEN ROND IN ANTWERPEN EN BRUSSEL NIET IN NEDERLAND HOOR…EN DAARBIJ JULLIE ZIEN TOCH WEL DAT HET EEN MOSLIMA IS IK GELOOF ER GEWOON GEEN BAL VAN. VROUWEN MET HOOFTDOEKEN ISLAMIETEN WORDEN GEWOON ZWAAR VERNEDERD IN DE MEDIA DUS NU OOK NET ZO HARD WIJ MOSLIMS HEBBEN NIKS MEER TE ZEGGEN DANKZIJ DE MEDIA /JODEN DIE IN NEDERLAND REGEREN. HET IS ONZIN ALLEMAAL. BEGRIJPEN JULLIE HET NIET DAT ISLAMIETEN NU ALLEEN MAAR IN DE PICTURE STAAN. VALT HET JULLIE NIET OP DAN MIJ IS HET NAMELIJK WEL OPGEVALLEN!! WEDDEN DAT ZIJ DE TAS NIET GESTOLEN HEEFT! IK GELOOF HET NIET. TUURLIJK ZEGT EEN HOOFTDOEK NIKS MAAR TOCH GELOOF IK HET NIET!!

Plaats je reactie