MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat krijgt uitnodiging van Marokko

29 september 2009 | in Sport | 2 Reacties

Nordin Amrabat maakt binnenkort mogelijk zijn debuut als Marokkaans international. De aanvaller van PSV is volgens diverse Marokkaanse media opgenomen in de selectie voor het WK-kwalificatieduel van het Noord-Afrikaanse land tegen Gabon, dat voor 10 oktober op het programma staat. Zo schrijft FCUpdate.nl.

Naast Amrabat zouden ook Karim el Ahmadi (Feyenoord) en AZ-spits Mounir el Hamdaoui zijn opgeroepen. Amrabat (22) speelde in het verleden voor Jong Oranje, maar kwam niet uit voor de A-ploeg van Nederland. Hierdoor mag de aanvaller, die geboren en getogen is in Nederland, nog altijd switchen naar Marokko.

Er zijn 2 reacties

 1. Mimoun
  10 oktober 2009 om 04:28 uur.

  Goedzo Jongen, Deze man heeft egt een Marokaanse bloed in zijn ziel, Ik hoop dat die andere ook meedoen aan de show, Ik zorg voor een feest ouwe die je nooit mag vergeten, Op Amrabat, Ter ere van hem die de Marookaanse bloed heeft van een echte man.

  Ik denk toch dat Amrabat thuis voelt in de selectie en zich vrij voelt…. Leven de enige echte koning Amrabat.

  Dit was Mimoun

 2. Fadee/Wal Hasj
  10 oktober 2009 om 04:33 uur.

  Fadee
  Lekker dan Amrabat, Ik hoop dat je in de selectie komt en ook de vrije vogel voert op de de team. Kom nou lekker op en slurpt de andere luie losers van de bank, Trouwens ik hoop ook dat de andere zoals Hamdaoui,El Ahmadi komen in de selectie

  Wal Hasj
  Gelukkig wilde Amrabat opgescheept worden tussen schapen en schapenherders en niet tussen de koeien en de Boeren van die Beatrixers en daardoor heeft die verstand want niemand mag Marokko in de steek laten,makenwe kans op de Wk?

Plaats je reactie