MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Famillie dode homo afgeperst

31 oktober 2009 | in Maatschappij | 3 Reacties

rechtbankEen 32-jarige Rotterdammer van Marokkaanse komaf heeft een Marokkaanse familie afgeperst door te dreigen camerabeelden te verspreiden waarop een pas overleden familielid de liefde bedrijft met een andere man.

De man had een filmpje gemaakt met een webcam die hij had verstopt. In ruil voor geheimhouding eiste hij 175.000 euro van de familie. Die stapte echter direct naar de politie.

De verdachte, eveneens van Marokkaanse komaf, had enige tijd een relatie met de overledene. Die zou hem gouden bergen hebben beloofd. “Voor de zekerheid heb ik de beelden opgenomen om hem aan die belofte te houden”, zei de verdachte donderdag in de rechtbank. De aanklager eist 15 maanden celstraf, waarvan 5 voorwaardelijk. De rechter doet op 11 november uitspraak. Zo schrijft GaySite.nl.

Er zijn 3 reacties

 1. ravinder
  05 november 2009 om 10:34 uur.

  jezus, wat triest. een slaatje proberen te slaan uit mogelijk bekrompen gedachtengoed/schandegevoelens + over een dode heen.

 2. naf
  06 november 2009 om 12:15 uur.

  Tfoe ala zwemmel en nog wel marokkanen!! Echt triest voor de familie leden.

 3. malika
  08 november 2009 om 09:28 uur.

  waar gaat de wereld naar toe.

Plaats je reactie