MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

België en Marokko verlengen samenwerking

25 november 2009 | in Economie | Reageer

MarokkoBelgië en Marokko tekenden dinsdagnamiddag in Rabat het vernieuwde samenwerkingsprogramma voor de periode 2010-2013. Het budget ingeschreven in het programma (80 miljoen euro) zal besteed worden aan projecten die mensen toegang bieden tot drinkbaar water en educatie.

“Met dit nieuwe samenwerkingsprogramma worden we het tweede partnerland van Marokko, na de Verenigde Staten, maar voor Frankrijk”, onderlijnt de Belgische minister voor ontwikkelingssamenwerking Charles Michel volgens het Belgische Knack.be.

De projecten richten zich, zoals in het eerdere programma, onder andere op de toegang tot drinkbaar water.

Plaats je reactie