MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Weer vele autocars niet in orde

22 december 2009 | in Toerisme | 3 Reacties

touringcarChauffeurs van acht autocars die geregeld naar Marokko rijden moeten voor 4.700 euro boete ophoesten. De rij- en rusttijden werden niet gerespecteerd. Daarnaast werden ook tal van technische mankementen vastgesteld.

De controlerende agenten stelden vijf processen-verbaal op voor technische mankementen, beschadiging aan aanhangwagens en de afwezigheid van remmen. Zo meldt Brusselnieuws.be.

Het is niet de eerste keer dat bussen met bestemming Marokko niet in orde zijn met de voorschriften en technische mankementen hebben. In juli 2009 schreef de Brusselse politie reeds een totaal aan 3500 euro boetes uit.

Er zijn 3 reacties

 1. mo
  22 december 2009 om 07:11 uur.

  als het maar rijd toch??

  dipanja heet dat

  vooruit denken en ontwikkelen kenne ze niet

  achterlijkheid en stilstand is de basis waar ze mee werken

  als de viegtuigen niet intensief gecontroleerd worden dor eura waren die ook even slecht maar gelukkig niet het geval.

 2. gast
  23 december 2009 om 09:45 uur.

  Mo,

  Als je met een bus maatschappij reist die wel alles in orde heeft betaal je de helft meer. De meeste marokkanen leven net op of onder de armoede grens voor een paar tientjes minder stappen ze nog op een ezel met Q-koorts.

  grrz

 3. mo
  30 december 2009 om 09:57 uur.

  onzin

  menneertje GAST
  die kut eiegnaren denken alleen maar aan om hun zakken te vullen zonder beheer ,onderhoud en investeringen.kijk naar vliegmaatschappij dan zie je meteen het verschil tussen

Plaats je reactie