MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuw programma Lamia Abbassi

29 december 2009 | in TV | Reageer

Lamia Abbassi (links)In het nieuwe tv-programma Volgende vraag besteedt de VARA vanaf 4 januari wekelijks aandacht aan consumentenvragen. De Marokkaanse presentatrice Lamia Abbassi biedt samen met deskundigen in de studio hulp bij het maken van keuzes en geeft antwoorden op vragen over wisselende onderwerpen. Dat maakte de omroep maandag bekend volgens DePers.

Tijdens de uitzending kunnen kijkers bellen en mailen met vragen rond een actueel thema.

Lamia Abbassi (Tante in Marokko) is een nieuw gezicht bij de VARA. ,,Eindelijk weer een programma waar je je als kijker tegenaan mag bemoeien. Bellen en mailen met die ene vraag die niet bij de redactie was opgekomen”, aldus Abbassi volgens het dagblad. ,,Het doel van het programma is om kijkers te informeren. Wat is de beste keus? Heb je te maken met slappe verkooppraat of zijn het feiten? Met Volgende vraag willen we ervoor zorgen dat de kijker praktische en begrijpbare informatie krijgt.”

Volgende vraag is vanaf maandag 4 januari elke maandag om 19.25 uur te zien op Nederland 2.

Plaats je reactie