MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen zijn overlast zat

26 januari 2010 | in Maatschappij | 1 Reactie

De Marokkaanse gemeenschap keurt het gedrag van een groep jonge Marokkaanse raddraaiers buitengewoon af. Dat schrijft burgemeester A. van den Bosch in de brief die is verspreid in de omgeving van de Philipsschool in Zaltbommel.

Aanleiding voor de brief zijn de ongeregeldheden dinsdagavond tussen politie en Marokkaanse jongeren. Het escaleerde aan de Nonnenstraat nadat de politie probeerde twee winkeldieven aan te houden. Van den Bosch schrijft dat hij het, net als de omwonenden, beu is, aldus het Reformatorisch Dagblad.

De burgemeester wordt continu bewaakt, omdat hij is bedreigd.

Er is 1 reactie

  1. moena
    01 februari 2010 om 07:11 uur.

    OOOOOOOOOOOO ikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haaaaaaaaaaaaat ddiiiiiiiieeeeee raddraaiers ik vind ze iets hebben van Italianen toen ze ook hun ouders naar Amerika emigreerden toen waren die generaties erna ook zo irritant ik zou best wel in die hersenen van die raddraaiers willen kijken wat hun probleem is en waarom ze dit doen, kan één van die raddraaiers zich niet als proefkonijn opgeven om zijn hersenen ter opservatie voor hun eigen best wel misschien wordt een pilletje uitgevonden waarmee ze normaal kunnen doen want blijkbaar helpt niks niet die gevangenis niet de psychiater,niet de politie niet de media wat is dit,WAT MANKEERT ZE HELP GEEF JULLIE MIJ EEN ANTWOORD OOOOO ik weet het toch misshien terug in de tijd een pak slaag van de vader met een dikke tak van een boom en pak slaag van de moeder met schoen hhahahahahahhh

Plaats je reactie