MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amnesty in actie voor gewetensgevangene

04 februari 2010 | in Marokko | Reageer

de Marokkaanse gewetensgevangene Chekib El-KhiariDe werkgroep van Amnesty International gemeente Epe gaat zich de komende tijd extra inzetten voor de vrijlating van de Marokkaanse gewetensgevangene Chekib El-Khiari. El-Khiari is de oprichter van een mensenrechtenorganisatie, die onder andere campagne voert tegen de drugshandel in het noorden van Marokko. Hij zit een gevangenisstraf van drie jaar uit vanwege het ondermijnen of beledigen van openbare instellingen, schrijft dé Weekkrant.

De werkgroep Epe vraagt om ook een schrijfkaart te ondertekenen en te versturen. Men kan hiervoor naar de schrijfmiddag komen op maandag 8 februari van 14.00-16.30 uur in de bibliotheek van Epe.

Plaats je reactie