MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdachte aangehouden in Marokko

15 februari 2010 | in Maatschappij | 9 Reacties

Een man die in Nederland gezocht werd voor een dubbele moord, is opgepakt in de Marokkaanse stad Casablanca. Fouad El Marzouki (34) stond op de nationale opsporingslijst die begin vorige maand gelanceerd werd.

De Nederlandse en Marokkaanse politie hebben samengewerkt om de man te kunnen opsporen. Justitie in Nederland verwacht dat hij in Marokko wordt aangeklaagd en draagt zijn dossier over aan Marokko, schrijft het NOS.

El Marzouki wordt verdacht van de moord op twee bejaarde buurvrouwen in het Nijmeegse Waterkwartier, in 2003. Zij kwamen door messteken om het leven. Op de dag van het misdrijf vluchtte El Marzouki naar het buitenland.

Er zijn 9 reacties

 1. GinoPablo
  16 februari 2010 om 11:11 uur.

  Er zal altijd rechtvaardigheid zijn, nu op deze aarde of later in het hiernamaals.
  Onvermijdbaar!

 2. peter = de naam
  17 februari 2010 om 12:34 uur.

  Maar in het hiernumaals, zal ie wegrotten in Marokko. En gelukkig is dat ver weg van Nederland.

 3. marokkaan
  17 februari 2010 om 03:11 uur.

  Zo zie je maar weer dat marokkaanse veiligheid organisaties beter presenteren dan nederlandse oa ,
  Want marokko krijgt ze altijd snel te pakken ,
  Marokko ruimt te veel rotzooi op voor de europese landen ,

 4. Karim
  17 februari 2010 om 03:34 uur.

  Klasse marokkaanse politie.
  Kunnen nog de nederlandse boete politie van leren

 5. kano
  18 februari 2010 om 04:13 uur.

  Naar casablanca gevlucht, ha ha ha een stad waar men s avonds en s nachts vaak door de politie wordt aangesproken en aan zijn papieren wordt gevraagd, hij had beter in Nederland moeten blijven dan gaat hij hier zijn straf in een 2 sterren hotel zitten, nu moet hij dat in de hel op aarde doen

 6. Naf
  18 februari 2010 om 02:15 uur.

  Geen grappen met de marokkaanse overheid echt ik weet niet hoe ze het doen maar ze worden daar zo snel gepakt gewoon te snel daar kan nederland zeker wat van leren. Marokko is die hard in deze opzichte nou laat hem nu goed voelen in die marokkaanse cellen vol vlooien en hij zal goed lijdden ook. Hij beseft niet dat hij beter zichzelf had kunnen aangeven in nederland had ie nog een 5 sterren hotel kunnen krijgen.

 7. binnen is binnen
  20 februari 2010 om 08:35 uur.

  hoe komen jullie erbij dat nederlandse gevangenissen hotels zijn
  En marokkaanse gevangenissen een hel is
  zolang je het nog niet ervaren hebt kun je dat nooit weten

 8. reactie
  23 februari 2010 om 02:07 uur.

  ben het er met binnen is binnen mee eens vrijheid is alles wat je hebt ook al heb je geen geld of wat dan ook maar als dat wordt afgepakt realiseer je dat het zwaar klote is om niks te kunnen doen wat jij wil. marokko is stukken erger maar toch gevangenis is gevangeis

 9. kano
  26 februari 2010 om 05:56 uur.

  binnen is binnen @
  in de gevangenis van Marokko gaat men pas leiden tussen die gasten daar, je gaat daar zowel lichamelijk als psychisch kapot

Plaats je reactie