MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw moskee ingestort in Marokko

01 maart 2010 | in Marokko | 2 Reacties

Een week nadat er 41 doden vielen bij de instorting van de minaret van een moskee in Meknes, zijn in Marokko opnieuw een dode en drie gewonden gevallen toen de koepel van een moskee zaterdag instortte.

De instorting van de koepel van de Al-Amalmoskee in Zayo, in de provincie Nador, werd veroorzaakt door uitbreidingswerkzaamheden die zonder voorafgaande toelating van de autoriteiten werden uitgevoerd, luidt het in een mededeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Er werd een onderzoek geopend naar de verantwoordelijkheden bij de omstandigheden van de instorting. Zo meldt Het Laatste Nieuws.

Er zijn 2 reacties

 1. GinoPablo
  01 maart 2010 om 12:48 uur.

  Voor de rechtschapenen onder de slachtoffers een enkeltje hemel.
  Ik vrees voor diegene die moedwillig de regels hebben “gebogen”.

 2. RA
  03 maart 2010 om 04:20 uur.

  DAMNZ

Plaats je reactie