MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verbod op hoofddoekjes mogelijk van de baan

19 maart 2010 | in Marokko | 1 Reactie

Het hoofddoekjesverbod dat scholen in Vlaanderen willen, is voorlopig van de baan. De Belgische Raad van State denkt dat het waarschijnlijk in strijd is met de vrijheid van godsdienst. Die vindt dat het Grondwettelijk Hof er een oordeel over moet geven. Dat meldt het RTL Nieuws.

Onder het mom van het verbieden van religieuze symbolen willen zo’n 700 Vlaamse scholen na de zomervakantie moslima’s verbieden een hoofddoek te dragen. Een aantal leerlingen is daarna naar de Raad van State gestapt.

Verwacht wordt dat pas eind dit jaar een advies wordt uitgebracht.

Er is 1 reactie

  1. Naf
    25 maart 2010 om 03:43 uur.

    De islamitische belgen moeten eens leren om voor zichzelf op te komen. De grondwet geeft voldoende aan. Niemand hoeft een hooftdoek af te doen. Vrijheid van je geloofsovertuiging dient iedereen te hebben waarom praten ze niet over de joden die een keppeltje dragen. Waarom hebben ze het niet over de orthodoxe joden in Belgie waarvan hun vrouwen allemaal een pruik dragen en kaal zijn dat ziet er meer onderdrukt uit als ik mijn haar zou moeten scheren dan een hele heisa over een hooftdoek. Maar daaronder schuilt wel haar. Waarom hebben ze het niet over getrouwde joden die sex met een laken hebben en hun eigen vrouwen niet naakt mogen zien. Ze doen een gat in een laken waar hij vervolgens zijn slurf in kan douwen en vervolgens zo in de gatje van zijn vrouw stopt. Waarom hij mag zijn vrouw niet naakt zien en sex mogen ze niet van genieten omdat hun vrouwen ezels worden genoemd sex is alleen om kinderen te maken zo worden deze joden ook behandeld in bed door hun eigen partners. Waarom hoor ik daar niks over. Wilders met zijn gote bek die ook van de joden stamt moet eerst wijzen naar zijn eigen fucking geloof en of de sponsers die hem sponseren vanuit israel om alleen negativiteit te uiten over moslims. Waarom hoor ik daar niks over. Ons geloof de islam dus is niks vergeleken met orthodoxe joden dat noem ik pas echt vies en onmenselijk. Dat noem ik pas vrouwen hebben geen recht niet om te genieten van de sex met hun mannen zelfs. Sex is alleen voor kinderen te maken. Daar geloven ze in. ziek volk. En dan komen praten over moslims. De islam is niks te vergelijken met de jodendom die zo onderdrukt is als maar kan.

    Waarom wordt daar niet over gesproken en dat is pas onderdrukking!! Je eigen vrouw niet eens een beurt van haar leven kunnen geven vind ik triest!! En haar vergelijken als een ezel. zieke mensen!!

Plaats je reactie