MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Wilders is opperonderdrukker moslimvrouw’

21 maart 2010 | in Politiek | 3 Reacties

Oud-PvdA-staatssecretaris Nebahat AlbayrakMet zijn pleidooi voor een hoofddoekjesverbod laat PVV-leider Geert Wilders zien dat hij zelf ”de opperonderdrukker van de islamitische vrouw” is. Dat zegt oud-PvdA-staatssecretaris Nebahat Albayrak volgens dagblad Het Parool.

”Als mijn moeder niet met haar hoofddoek om had mogen werken, was ik nooit geworden wie ik ben”, aldus de in Turkije geboren Albayrak in een interview in de Volkskrant. ”Het emancipatieproces in ons gezin danken wij aan een moeder in de vleesverwerkende industrie die contact had met de buitenwereld en die haar eigen geld verdiende.”

Er zijn 3 reacties

 1. Naf
  22 maart 2010 om 02:02 uur.

  Ze heeft groot gelijk ook!! Die Wilders is een jood is dat nou nog niet duidelijk. Hij wordt gesponserd door Joden in Israel om de moslims in negatieve daglicht te plaatsen. Hij is elke keer in Israel kom mij niet vertellen dat hij het zomaar doet. Hij wordt ervoor betaald.

 2. kano
  22 maart 2010 om 07:11 uur.

  hij is geen jood maar een ZIONIST

 3. hakim
  30 maart 2010 om 07:23 uur.

  genoeg over wilders jongens

Plaats je reactie