MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Lichaam vermiste sjeik teruggevonden

31 maart 2010 | in Marokko | 2 Reacties

sjeik Ahmed bin Zayed al-NahayanIn Marokko is het stoffelijk overschot gevonden van een lid van de koninklijke familie van Abu Dhabi, sjeik Ahmed bin Zayed al-Nahayan. Dat meldt het staatspersbureau van de Verenigde Arabische Emiraten, volgens
Het Laatste Nieuws. Hij was vorige week met een zweefvliegtuigje neergestort in een meer ten zuiden van de Marokkaanse hoofdstad Rabat.

Sjeik Ahmed was een jongere broer van sjeik Khalifa bin Zayed, de emir van Abu Dhabi en president van de Verenigde Arabische Emiraten. Sjeik Ahmed stond aan het hoofd van het grootste beleggingsfonds ter wereld, de Abu Dhabi Investment Authority (ADIA). Hij was vorig jaar nummer 27 op de Forbes-lijst van machtigste mensen ter wereld.

Er zijn 2 reacties

 1. Maghreb.NL » Blog Archive » Verongelukte sjeik begraven in Abu Dhabi
  01 april 2010 om 12:02 uur.

  […] verongelukte sjeik was een bijzonder machtig man. Sinds 1997 was hij directeur-generaal van de Abu Dhabi Investment […]

 2. Said
  05 april 2010 om 02:32 uur.

  Nu,niet meer machtig.

  nu is hij bij de echte

  LAH YAR7AMOU

Plaats je reactie