MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets ontkent overstap naar Marokko‎

26 april 2010 | in Sport | 6 Reacties

Eric GeretsEric Gerets heeft duidelijkheid gegeven over een mogelijke rol als bondscoach van Marokko. De huidige oefenmeester van het Saoedische Al-Hilal blijft waar hij zit en heeft het ‘onderwerp Marokko’ al een tijdje gesloten.

“Ik ben gelukkig bij Al-Hilal en ik ga Marokko niet trainen”, zei Gerets in gesprek met Alriyadh volgens VoetbalPrimeur. “Ik ben gelukkig bij Al-Hilal. Wie zegt dat Gerets hier niet gelukkig is, liegt. Ik wil niet praten over de nationale ploeg van Marokko, want dat onderwerp heb ik eerder al definitief afgesloten.”

Eerder werd bekend dat de voormalig trainer van onder meer PSV en Olympique Marseille door Koning Mohamed VI overtuigd zou zijn een contract bij Marokko te tekenen.

Er zijn 6 reacties

 1. kano
  26 april 2010 om 07:09 uur.

  ha ha ha die viezerikken bij de voetbalbond zitten nu te janken, ze zijn tegen ZAKI als trainer en nu kunnen ze geen trainer vinden.

 2. Marzo9
  26 april 2010 om 11:38 uur.

  Ja,want hij had zijn eigen ideeen.

  Die wou hij uitvoeren vandaar dat ze tegen waren.

  Zo een trainer vinden ze niet meer.

  wat mij betreft mogen die mensen bij marokkanse voetbalbond L9AR3A gaan zoeken.

 3. yassin
  27 april 2010 om 12:09 uur.

  deze man speel hoog sher kowed er zijn genoeg en betere coaches

 4. kano
  27 april 2010 om 08:46 uur.

  Een goede trainer werkt nooit met zo n corrupte bond, alleen mislukkelingen willen graag een baantje daar hebben, want een goede trainer wil nooit een slechte naam grijgen vooral als hij met een zo n corrupte mensen samen gaat werken en hij wil ook niet als een dans pop tussen hun handen.

 5. KRITIEK
  28 april 2010 om 11:33 uur.

  Amteurisme ten top bij de FRMF zoals Kano al heeft gezegd, tfoe, om van te kotsen gewoon..

  Het is al bijna mei en nog geen coach..Eigenlijk is Marokkaanse voetbal tijdelijk opgeheven..de laatste match dateert alweer van 14 november, en dan willen we nog de CAn 2012 halen..

 6. Adil el Oujdi
  01 mei 2010 om 03:22 uur.

  @kritiek

  Je hebt volledig gelijk, hier baal ik dus echt van!
  Gerets zou zeker perspectief hebben geboden wat betreft 2012 maar ja……
  Het was weer te mooi om waar te zijn!

Plaats je reactie