MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Joods graf van Marokkaan gerestaureerd

25 mei 2010 | in Maatschappij | 2 Reacties

Een Joodse grafsteen, van een Marokkaanse militair, werd in september vorig jaar vernield. Het graf is inmiddels weer gerestaureerd met een nieuwe steen erop. De daders zijn nooit gevonden, aangenomen wordt dat het jeugd uit de omgeving geweest is.

Op de militaire begraafplaats in Kapelle werd tijdens de onthulling van de nieuwe steen een eredienst gehouden geleid door de krijgsmachtrabbijn kolonel Sebbag. In aanwezigheid van Joodse militairen en het ministerie van Defensie, schrijft het Algemeen Dagblad.

Kolonel Sebbag vindt het verschrikkelijk dat de graven vernield zijn. Hij ziet het als falen van de gemeenschap om iets over te brengen aan de jeugd, vertelt hij aan omroep Zeeland.

Er zijn 2 reacties

 1. hassanhasson
  25 mei 2010 om 07:56 uur.

  Volgens de overtuiging van the zion Peter=de blinde was deze marokkaanse joods mitilair een diender bij SS en dus geen respect verdient vanwege zijn indirect betrokkenheid met uitroeien van zijn geloofsgenoten.

 2. Henk el Makhloufi
  25 mei 2010 om 04:01 uur.

  Hte blijft ijzig stil hier op dit onderwerp.
  Zeker van onze huiszionist zou je een reactie verwachten.!!!!

Plaats je reactie