MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse bond bevestigt komst Gerets

05 juli 2010 | in Sport | Reageer

Eric GeretsEric Gerets is de nieuwe bondscoach van Marokko. Dat maakte de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) maandag bekend. De Noord-Afrikanen moeten nog wel even geduld hebben.

Uiterlijk in november, wanneer de Aziatische Champions League-finale wordt gespeeld, vertrekt Gerets bij Al Hilal. Bij een eerdere uitschakeling verlaat hij de club uit Saudi-Arabië voortijdig, meldt Voetbal International.

Gerets zal een contract voor vier jaar tekenen als bondscoach van Marokko. Eerder was hij werkzaam als trainer bij onder meer PSV, VfL Wolfsburg, Galatasaray en Olympique Marseille.

Plaats je reactie