MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets moet Marokko naar Brazilië leiden

06 juli 2010 | in Marokko | Reageer

Eric GeretsEric Gerets moet als de nieuwe bondscoach van Marokko de ‘Leeuwen van de Atlas’ naar het WK 2014 in Brazilië leiden. Dat meldde de Marokkaanse voetbalbond maandag.

Eerder was al bekend dat de Belg in Marokko de opvolger zou worden van de vorig jaar ontslagen Fransman Roger Lemerre. Gerets gaat zijn nieuwe functie tot het einde van de Aziatische Champions League in november combineren met die van hoofdtrainer van Al-Hilal in Saudi-Arabië, bericht dagblad De Pers.

Marokko deed in 1998 in Frankrijk voor het laatst mee aan de eindronde van het WK. Het land werd destijds in een poule met Brazilië, Noorwegen en Schotland uitgeschakeld.

Plaats je reactie