MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Export tomaten valt ver terug

09 juli 2010 | in Economie | Reageer

Marokkaanse tomatenDe Marokkaanse export van tomaten daalt dit seizoen een kleine 30 procent ten opzichte van het vorige seizoen, tot 290.000 ton.

Dat schrijft het Marokkaanse exportbureau AECCE volgens het Agrarisch Dagblad. Het is voor het eerst in 10 jaar dat de export ten opzichte van een jaar eerder daalt. Tussen december en maart viel veel regen in de belangrijkste productiegebieden, met als gevolg dat de productie fors lager uit viel. In 2009 woekerde bovendien het motje Tuta absoluta in de Marokkaanse tomatenteelt, aldus het dagblad.

Plaats je reactie