MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geen sprake van ‘Marokkaanse coup’

12 juli 2010 | in Sport | 1 Reactie

Van een ‘Marokkaanse coup’ bij voetbal vereniging GSC ESDO is geen sprake. Dat blijkt uit een onderzoek van Haaglandenvoetbal.nl. In een artikel in De Telegraaf sprak oud-penningmeester Jaap Kanters van ‘het plegen van een coup’.

Er zou bij GSC ESDO “hommeles ontstaan” nadat er een nieuw bestuur van Marokkaanse afkomst is gekozen. Voor 52 autochtone leden zou dat het sein zijn geweest om de club de rug toe te keren. Het merendeel daarvan maakte de overstap naar WIK.

De werkelijkheid blijkt heel anders te liggen. Zoals zo vaak ligt het complete verhaal veel ‘genuanceerder’. Een beter onderzoek vooraf, het toepassen van hoor en wederhoor had wellicht veel misverstanden en onjuiste conclusies kunnen voorkomen en had de PVV ook geen vragen in de Kamer hoeven te stellen!

Lees het complete verhaal in de rubriek ‘Reportage’ op de website Haaglandenvoetbal.nl.

Er is 1 reactie

  1. Henk el Makhloufi
    12 juli 2010 om 01:47 uur.

    De telegraaf en gedegen onderzoek ?
    Dat staat gelijk aan vloeken in de kerk of moskee!!

Plaats je reactie