MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Schalke wil Ibrahim Afellay

16 juli 2010 | in Sport | Reageer

Trainer Felix Magath van Schalke 04 krijgt 25 miljoen euro om spelers aan te trekken. Een van de spelers waarop Magath volgens het Duitse dagblad Bild een oogje heeft laten vallen is Ibrahim Afellay. De middenvelder van PSV en Oranje-international staat ook al een tijd in de belangstelling van Hamburger SV.

Bij die laatste club zijn al een groot aantal Nederlanders in dienst waaronder Joris Mathijsen, Ruud van Nistelrooy, Eljero Elia en Romeo Castelen. Behalve Afellay zou Schalke ook graag zien dat Real-aanvaller Raúl bij de club komt spelen.

Plaats je reactie