MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vijfjarige jubileumeditie LiteSide Festival

22 juli 2010 | in Amusement, Marokko | Reageer

litesideHet LiteSide Festival laat voor de vijfde keer grenzen tussen verschillende culturen vervagen. De jubileumeditie van het festival presenteert van 20 t/m 22 augustus in Cultuurpark Westergasfabriek (Amsterdam) een actuele mix oriëntaalse en westerse cross-overs van muziek, dans, literatuur, theater, beeldende kunst en film.

Te zien zijn onder meer auteur Abdelkader Benali, modevormgever en kunstenaar AZIZ, dervishdanser Ziya Azazi, jazzmuzikant Ibrahim Maalouf en theatergezelschap Ballhaus Naunynstraße. Daarnaast zijn er diverse workshops, filmvoorstellingen en Arabische wijnproeverijen. In de Oriental lounge zijn oosterse hapjes en drankjes verkrijgbaar en draaien bekende dj’s het hele festival de lekkerste muziek.

Cultuurpark Westergasfabriek (Amsterdam), 20 -22 aug 16.00-01.00 uur
Dagkaart €15,-; passe-partout €25,-

Plaats je reactie