MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui niet naar Ajax (update)

24 juli 2010 | in Sport | Reageer

De overgang van Mounir El Hamdaoui van AZ naar Ajax is afgeketst. De twee clubs waren het eens geworden over de transfer, maar El Hamdaoui zelf kwam met Ajax niet tot een akkoord. Dat meldt NOS sport.

“Het verschil tussen vraag en aanbod was veel te groot. De zoektocht naar een nieuwe nummer 9 gaat daarom door” , liet Ajax weten. Trainer Martin Jol wil op korte termijn een vervanger aantrekken voor de vertrokken Marko Pantelic.

UPDATE: EL HAMDAOUI GAAT TOCH NAAR AJAX.

Plaats je reactie