MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Beledigen Aboutaleb op Twitter beboet

28 juli 2010 | in Overheid | Reageer

Een 39-jarige Rotterdammer heeft 350 euro boete moeten betalen voor het beledigen van burgemeester Aboutaleb via Twitter. Op de bekerfinale van 8 mei tussen Feyenoord en Ajax, uitte de man op het micrioblog Twitter ‘ernstige bedreigingen’ tegenover de Rotterdamse burgemeester.

Aboutaleb deed daarop aangifte bij de politie, meldt RTV Rijnmond.Via Twitter heeft de Rotterdammer, die de boete inmiddels heeft betaald, laten weten zijn lesje te hebben geleerd.

Plaats je reactie