MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vermoed je kindermishandeling?

10 augustus 2010 | in Maatschappij | Reageer

Uit onderzoek blijkt dat kindermishandeling echt overal voor komt. Grote kans dus dat het ook in jouw omgeving voorkomt.
Maar wat doe je als jij denkt dat het gebeurt bij een vriend, vriendin, of klasgenoot?

Kijk ook op:
watkanikdoen.nl/voor-jongeren.

Plaats je reactie