MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ramadan start vandaag

11 augustus 2010 | in Maatschappij | 1 Reactie

Ramadan is de negende maand van het Islamitische maanjaar. Dit is de maand waarin Allah de Koran openbaarde. Ramadan begint als twee moslims de nieuwe maansikkel hebben gezien. Een maand lang mogen moslims niet drinken, eten, roken of seksuele omgang hebben zolang de zon op is.

Kleine kinderen, zieken, erg oude mensen en zwangere vrouwen hoeven niet te vasten. Het vasten is bedoeld om de ziel te zuiveren, de onderlinge band te versterken, het lichaam te leren beheersen en God te bedanken. Tevens herinnert het de rijken eraan hoe het is arm en hongerig te zijn.

Wij wensen iedereen een gezegende ramadan. Moge Allah het vasten vergemakkelijken en onze imaan versterken.

Er is 1 reactie

  1. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » Ramadan start vandaag [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
    11 augustus 2010 om 04:44 uur.

    […] Maghreb Magazine » Ramadan start vandaag maghrebmagazine.nl/2010/08/11/ramadan-start-vandaag/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer Tweets about this link […]

Plaats je reactie