MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanje wil relatie met Marokko neutraliseren

12 augustus 2010 | in Politiek | 1 Reactie

De Spaanse koning Juan Carlos heeft getelefoneerd met de Marokkaanse vorst Mohammed VI om de spanningen tussen beide landen weg te nemen. Deze spanningen ontstonden na vermoedelijke mishandelingen door de politie in de Spaanse enclave Melilla.

De twee monarchen bevestigden de ‘uitstekende betrekkingen’ tussen hun landen en beloofden ervoor te zorgen dat ‘kleine problemen of misverstanden dit klimaat niet verstoren’. Dat zei een bron binnen het Spaanse koninklijk paleis, meldt de nieuwssite Nieuws.nl.

Marokko heeft de afgelopen maand diverse malen geklaagd over mishandeling van Marokkaanse burgers door de Spaanse politie bij de grens van Melilla. Daarnaast zou de Spaanse kustwacht een groep hulpbehoevende migranten voor de Marokkaanse kust in de steek hebben gelaten.

Er is 1 reactie

  1. NO ESPANA
    15 augustus 2010 om 07:39 uur.

    het wordt tijd dat we ons gaan verzetten tegen deze Spanje dat ons gewoon een blok aan ons been is. ze bezetten de canarische eilanden, melila en ceuta, hebben ons al eerder aangevallen zonder reden. Nu ze zien dat ons economie hoger gaat worden dan die van hun en welvaart meer te zien is in marokko begrijpen ze dat we een gevaar vormen ! GENOEG IS GENOEG ANDERS MAKEN WE HUN KAPOT DIE kut spanjaarden !

Plaats je reactie