MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanje pakt man op voor ronselen voor jihad

30 augustus 2010 | in Maatschappij | Reageer

De Spaanse politie heeft een Marokkaanse man gearresteerd die verdacht wordt van banden met islamitische terreurbewegingen. Hij zou strijders voor de jihad rekruteren. Dat maakten de Spaanse autoriteiten zondag bekend, volgens Nieuws.nl.

De 26-jarige Faical Errai werd vrijdag opgepakt in de buurt van Alicante. Volgens de burgemeester van de plaats waar Errai woont, stond hij zeven jaar als inwoner geregistreerd en was hij ‘zeer goed geïntegreerd in de lokale gemeenschap’.

Errai wordt verdacht van het beheer van een pro-jihadwebsite en het ronselen van strijders voor militante bewegingen in Afghanistan, Tsjetsjenië en Pakistan. Ook zou hij geld voor de groeperingen ophalen.

Plaats je reactie