MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay: ik heb vooruitgang geboekt

02 september 2010 | in Sport | 1 Reactie

AfellayHet WK is verwerkt, op naar het EK. De rol van Ibrahim Afellay in Oranje verandert. ,,Ik heb veel stappen gemaakt sinds mijn eerste interland.”

Ibrahim Afellay denkt nog weleens terug aan die ene vriendschappelijke wedstrijd tegen Mexico vlak voor het bejubelde WK. In Freiburg haalden de middenvelder en Robin van Persie het beste in elkaar naar boven. Afellay toverde met de bal op de regenachtige grasmat van het Badenova-stadion. ,,Die wedstrijd ja, toen liep het wel lekker”, zegt de PSV’er in gesprek met OnsOranje.nl. ,,Maar het loopt wel vaker zo hoor. Bij deze wedstrijd viel het op de een of andere manier wat meer op.” Op de vraag of hij dat niveau nastreeft voor zijn interlands is hij duidelijk: ,,Dat is wel het doel.”

Wat dat betreft viel het hem een beetje tegen dat hij in Zuid-Afrika slechts drie keer mocht invallen. ,,Dat was best teleurstellend, maar dat is nu eenmaal de beslissing van de trainer. Ik heb mij denk ik aardig aangediend in de trainingen. Toen was ik scherp, toen heb ik het toch laten zien.”

De herinneringen aan het WK zijn nog vers

Meer is hier verder te lezen.

Er is 1 reactie

  1. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » Afellay: ik heb vooruitgang geboekt [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
    02 september 2010 om 01:14 uur.

    […] Maghreb Magazine » Afellay: ik heb vooruitgang geboekt maghrebmagazine.nl/2010/09/02/afellay-ik-heb-vooruitgang-geboekt/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer Tweets about this link […]

Plaats je reactie