MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko speelt gelijk tegen Centraal Afrika

06 september 2010 | in Sport | 3 Reacties

Het marokkaans elftalDe meeste grote Afrikaanse landen zijn de kwalificatie voor de Afrika Cup begonnen met zeges. Alleen Marokko liet een steek vallen met een gelijkspel tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek. In eigen land werd het 0-0.

De nieuwe bondscoach van Marokko Eric Gerets heeft binnenkort dus flink wat werk voor de boeg als hij er het roer overneemt.

De Afrika Cup wordt in 2012 gehouden in Equatoriaal Guinea en Gabon.

Zie hier een samenvatting van de wedtrijd.

Er zijn 3 reacties

 1. Titwani
  06 september 2010 om 11:36 uur.

  Wat moet ik nu zeggen? Zelfs leedvermaak is niet meer grappig. Wat marokko zaterdagnacht deed, was echt anti-voetbal. Normaal kijk elke wedsrtijd uit, maar dit was niet normaal. Ik heb hier geen woorden voor. Zelfs de Shaytan die mij altijd verleidt met voetbalpotjes, heeft mij verocht om naar bed te gaan om op tijd wakker te worden voor de Salaat fajr.

  Kom op, je speelt THUIS tegen de LAAGST RANKED LAND van de HELE WERELD (zie fifa ranking op de officiele site). Dan zie je dat zelfs een Centraal Afrika met ogen dicht overeind blijft tegen dat stelletje mislukkelingen,

  Ik vind het goed als MArokko zich niet plaatst voor de CAN. Ik verw8 ook niet dat het gebeurt (dit was de makkelijkste pot uit de kwal. cyclus). Scheelt weer een hoop antireclame voor de voetbal.

  Bondscach Gerets? Is dat de bondscach? Hij zet lekker met AL Hilal te kloten en liet zijn assistent maar wat klungelen. Geldwolf. Hoeveel betalen we voor die sukkel eigenlijk? En wat die sukkels van de FRMF op hun post.. Wat verw8 van een elftal die al meer dan 9 maanden geen interland heeft gespeeld?

  Ik denk dat de voetbal iN Marokko beter afgeschaft kan worden, want ik zie geen toekomstperspectieven, het wordt steeds erger.

 2. Azidan
  06 september 2010 om 10:42 uur.

  Hahaha lol Titwani, je hebt gelijk

  Wat is dat met marokko, zeg, tjonge, tjonge

  Ik denk persoonlijk dat zij telkens omgekocht worden

  Marokkanen alleen maar showmet hun lange haren en kettingkjes

 3. AZRO
  07 september 2010 om 01:53 uur.

  @TITWANI:

  Wie kijkt naar marokkaans voetbal
  verlorentijd vriend
  Lijken net kemelen die de weg kwijt zijn in de wostijn

Plaats je reactie