MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

VVD stelt vragen over Jihad Alariachi

08 september 2010 | in Politiek | Reageer

De Amsterdamse VVD-fractievoorzitter Robert Flos gaat woensdag in de gemeenteraad vragen stellen over het werk van Jihad Alariachi. Zij kreeg bekendheid als een van de Meiden van Halal, maar werkt nu als coördinator interculturele communicatie bij de gemeente.

Op internet is flinke commotie ontstaan over een reactie van haar op het onderwerp juffenverjaardag. Een Turkse vader reageert op de website ouders.nl afwijzend op de mail van een organiserend ouder en wenst begrip voor het feit dat hij geen verjaardagen viert. Drieenhalf jaar na dato schrijft Alariachi een uitgebreide mail, waarin ze zich met de kwestie bemoeit, bericht de Amsterdamse omroep AT5.

Flos wil nu een aantal kritische vragen hierover stellen aan het College.

Alariachi wil niet reageren op de zaak. Wel benadrukt ze in een gesprek met AT5 dat ze de mail als privé-persoon heeft geschreven.

Plaats je reactie