MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Diba krijgt contract bij Twente

19 september 2010 | in Sport | Reageer

Anouar DibaAnouar Diba heeft een contract voor de rest van het seizoen verdiend bij FC Twente. De aanvallende middenvelder was in Enschede al een paar weken op proef. “Een technisch bijzonder goede speler”, verheugt coach Michel Preud’homme zich over de komst van de Marokkaan, die ook over een Nederlands paspoort beschikt.

De 27-jarige Diba kwam in de eredivisie van 2000 tot 2007 uit voor NAC Breda. Daarna speelde hij in Qatar voor Al-Wakrah en in Dubai voor Al-Nasr, schrijft de NOS.

Plaats je reactie