MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat en Aissati toch niet geselecteerd

01 oktober 2010 | in Sport | 3 Reacties

Marokkaans elftalIsmaïl Aissati en Nordin Amrabat zijn niet opgenomen in de selectie van Marokko voor het Afrika Cup-kwalificatieduel met Tanzania op 9 oktober. De spelers van respectievelijk Vitesse en PSV zaten wel in de voorselectie van bondscoach Eric Gerets.

Ajacied Mounir El Hamdaoui en Feyenoorder Karim El Ahmadi werden wel opgenomen in de definiteieve ploeg.

Nacer Chadli (FC Twente) en Oussama Assaidi (sc Heerenveen) werden ook niet opgenomen door de Belg Gerets, die zelf overigens evenmin van de partij is in Tanzania. De Belgische oefenmeester bepaalt wel de opstelling van het land voor dit duel. Zo schrijft het Algemeen Dagblad.

De Selectie:

Doel: Nadir Lamyaghri (WAC), Karim Fegrouch (WAC), Ahmed Mohamadina (zonder club).

Verdediging: Michael Chretien Basser (AS Nancy), Rachid Soulaimani (RCA), Mehdi Benatia (Udinese), Mourad Ainy (RCA), Ahmed Kantari (Stade Brestois 29), Chakib Benzoukane (Levski Sofia), Adil Karrouchy (DHJ).

Middenveld: Karim El Ahmadi (Feyenoord), Houssine Kharja (Genoa), Adil Hermach (RC Lens), Mohamed Berrabeh (Al-Dhafra), Mbark Boussoufa (Anderlecht), Adel Taarabt (Queens Park Rangers).

Aanval: Mounir El Hamdaoui (Ajax), Marouane Chamakh (Arsenal), Youssef El Arabi (SM Caen), Youssouf Hadji (As Nancy) en Youssef Kaddioui El Idrissi (AS FAR), Nabil El Zhar (PAOK Saloniki).

Er zijn 3 reacties

 1. Chadli
  05 oktober 2010 om 01:56 uur.

  Ismaïl Aissati en Nordin Amrabat en Karim Fachtali en Chadli misschien iets voor olympisch elftal Marokko

 2. nador
  06 oktober 2010 om 10:42 uur.

  ze hadden nooit voor marocco moeten kiezen
  marocoo is nog steeds bezet , je kan beter voor europese land kiezen
  vooral als ze er geboren zijn
  europa heeft meer voor hun gedaan , dan marokko

 3. insidesoccer
  10 oktober 2010 om 01:05 uur.

  waarom aah mr nador omdat hun ruaffa zijn er spelen genoeg ruaffa in marokkaans elftal het gaat niet om bezet dit of dat het gaat of je goed speelt en beter bent dan je concurrent om uit te kunnen komen voor een nationale elftal. het is echt onzin dat je zo denkt marokko is is van alle marokkanen als je goed genoeg bent mag je spelen.
  dat aissati dit keer niet meedoet betekent niet dat hij nooit de kans zal krijgen !

Plaats je reactie