MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Met Marokko heb ik meer kans op WK”

07 oktober 2010 | in Sport | 2 Reacties

Nacer ChadliNacer Chadli heeft nog geen defintief besluit genomen betreffende zijn interlandcarrière. Chadli voetbalde een jaar geleden nog bij AGOVV in de Jupiler League en nu, een aantal maanden verder, speelt hij bij landskampioen FC Twente en ligt de keuze voor welke nationale ploeg hij wil spelen voor hem.

De 21-jarige aanvaller is geboren in het Belgische Luik, maar heeft ook een Marokkaans paspoort. Chadli twijfelt. “Als je zoals Ibrahim Afellay kunt kiezen tussen het Nederlands elftal en Marokko is het een stuk gemakkelijker”, vertelt Chadli volgens Goal.com. “Met Oranje weet je zeker dat je veel WK’s en EK’s kunt spelen.”

“Ik vind het lastig,” vervolgt de aanvaller van Twente. “Pim Verbeek, de technisch directeur van de Marokkaanse bond, heeft me gebeld. Hij zei dat ik veel kwaliteiten heb en een interessante speler ben voor Marokko. Voor ik een definitieve keuze maak wil ik eerst een gesprek met de bondscoaches Erik Gerets (Marokko) en George Leekens (België) om te horen hoe ze de sportieve toekomst van de nationale ploeg en van mij zien.”

Voorlopig lijkt Marokko een voorsprong te hebben op België. “zoals ik er nu tegenaan kijk heb ik met Marokko de grootste kans om op WK’s te spelen.”

Er zijn 2 reacties

 1. hassan
  07 oktober 2010 om 08:01 uur.

  beste redactie van magreb.nl. Hij is in Belgie opgegroeid en beschikt over een Belgies en Marokkaanse paspoort.
  Dus de keuze gaat die hij gaat maken ,gaat tussen Belgie en Marokko.
  Nederland is geen optie.

 2. Azidan
  10 oktober 2010 om 03:02 uur.

  Straks speelt een hele dorp bij Marokko

Plaats je reactie