MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Labyad uit selectie gezet Oranje onder 19‎

08 oktober 2010 | in Sport | Reageer

Zakaria Labyad, speler bij Oranje Onder 19, kan spelen tegen Slovenië, maar bondscoach Wim van Zwam houdt hem buiten de selectie.

Op de website van de KNVB maakte Van Zwam bekend dat hij Labyad tegen Slovenië buiten de selectie laat. De middenvelder van PSV heeft besloten dat hij in de toekomst de vertegenwoordigende ploegen van de Marokkaanse voetbalbond wil versterken, schrijft Goal.com.

“Als ik hierover eerder was geïnformeerd, dan had ik hem niet meegenomen naar Slovenië. Daarna moet alles in een stroomversnelling zijn gekomen. Dat hij inmiddels heeft besloten voor Marokko te kiezen, hoorde ik pas in Slovenië”, zo meldt de bondscoach van Oranje Onder 19.

Plaats je reactie