MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui schiet Marokko naar winst

11 oktober 2010 | in Sport | 1 Reactie

Marokkaans elftalMarokko heeft het uitduel met Tanzania in de kwalificatie voor het toernooi om de Afrika Cup winnend afgesloten. Ondanks een veldoverwicht voor de thuisploeg was het Marokko dat de beste kansen kreeg. De bezoekers namen kort voor rust de voorsprong door een treffer van Mounir El Hamdaoui. De spits van Ajax haalde met links hard uit nadat Maroune Chamakh de bal goed had doorgekopt. Het bleek uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor Marokko drie punten mee naar huis nam.

Zie de samenvatting:

Er is 1 reactie

  1. aiii boy
    20 oktober 2010 om 07:00 uur.

    aiiii boyyy maar marokko is er nog niet nog lang niettttttttt ben wel benieuwd met deze nieuwe coach halla at je boykiesssss

Plaats je reactie