MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Brusselse halal-fastfoodketen wil uitbreiden

12 oktober 2010 | in Economie | 1 Reactie

De fastfoodketen Tonton Chami doet het goed in Brussel. De keten die halal-fastfood serveert wil nog vijf filialen in Brussel openen. Tonton Chami staat voor halal fastfood in een ‘hedendaags kader’. De keten heeft vooralsnog twee vestigingen, met een derde die begin 2011 haar deuren opent. Voor daarna staan nog vijf nieuwe filialen op de plank. In 2013 wil hij 25 vestigingen hebben, schrijft Misset Horeca.

Het geheim van het succes noemt ondernemer Saïd El Mourabit het halal voedsel. ‘Andere fastfoodketens bieden geen halal voedsel aan. Al komen er lang niet enkel moslims langs bij Tonton Chami.’

Op de menukaart van Tonton Chami staat geen varkensvlees, maar wel ander vlees dat volgens islamitische voorschriften bereid is, verwerkt in burgers, kaasburgers en kipgerechten.

Er is 1 reactie

  1. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » Brusselse halal-fastfoodketen wil uitbreiden [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
    12 oktober 2010 om 01:34 uur.

    […] Maghreb Magazine » Brusselse halal-fastfoodketen wil uitbreiden maghrebmagazine.nl/2010/10/12/brusselse-halal-fastfoodketen-wil-uitbreiden/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer Tweets about this link […]

Plaats je reactie