MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Airbus levert eerste A320 aan Air Arabia

25 oktober 2010 | in Economie | Reageer

De Arabische prijsvechter Air Arabia heeft van Airbus de eerste ‘eigen’ A320 ontvangen. Het bedrijf nam bij de Airbus-fabriek in Hamburg de eerste van in totaal 44 bestelde toestellen in ontvangst. In 2007 bestelde Air Arabia 34 A320’s, gevolgd door nog tien in 2008. De maatschappij vliegt vanaf drie bases in Sharjah, Casablanca en Alexandrië.

In 2011 opent de onderneming een vierde basis in de Jordaanse hoofdstad Amman.

De A320 is voor Air Arabia bepaald geen nieuw vliegtuig. In de vloot van het bedrijf zijn al 23 A320’s opgenomen, maar die toestellen worden allemaal geleasd, schrijft Luchtvaartnieuws.nl.

Vanaf de drie thuishavens in de Emiraten, Marokko en Egypte voert de prijsvechter 65 internationale routes uit naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, India, Centraal-Azië en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij vliegt onder andere naar Brussel en Amsterdam.

Plaats je reactie