MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari wordt vandaag verhoord

28 oktober 2010 | in Sport | Reageer

Badr Hari heeft de nacht in een cel doorgebracht. De voor zware mishandeling gezochte K1-vechter meldde zich woensdag op het hoofdbureau van politie aan de Elandsgracht. Hari werd vervolgens aangehouden en zit nog steeds vast. De K1-vechter wordt op dit moment verhoord, meldt de Amsterdamse tv-zender AT5.

Badr Hari is hoofdverdachte van de zware mishandeling van een portier van Club Blinq op het Kleine Gartmanplantsoen in februari van dit jaar. Zelf ontkent hij elke betrokkenheid. Ook de portier zegt dat Hari niets met de mishandeling te maken had. Hij zou onder druk zijn gezet door de politie om aangifte te doen tegen de vechter. Later vandaag zal blijken of Hari langer in de cel moet blijven.

De manager van Hari liet woensdag aan AT5 weten dat hij achter de K1-vechter blijft staan.

Plaats je reactie