MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Assaidi kon maar niet in slaap komen

14 december 2010 | in Sport | Reageer

Oussama AssaidiVoor Oussama Assaidi ging zondagmiddag een droom in vervulling. Met drie doelpunten, twee assists en een versierde strafschop had de linksbuiten van sc Heerenveen de dag van zijn leven. In het Abe Lenstra Stadion was de geboren Marokkaan de held van de dag.

“Tegen Twente lukte alles. Het was een droom die uitkwam”, zo kijkt Assaidi in De Telegraaf terug op het duel met de landskampioen. “Ik kon maar niet in slaap komen. Adrenaline, denk ik. De hele dag schoot nog een keer door mijn hoofd.”

Volgens de rappe flankspeler is trainer Ron Jans één van de geheimen achter het succes. Naast het zorgen voor een goede sfeer, heeft de coach ook veel invloed op de persoonlijke ontwikkeling van Aissadi, schrijft VoetbalPrimeur. “Ik ben een speler die het vertrouwen van zijn trainer moet krijgen. Jans laat me vrij, zegt zelfs dat ik mijn acties móet maken. Hij is heel eerlijk, weet precies hoe hij mensen moet behandelen”, zo besluit de uitblinker.

Plaats je reactie