MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Carcela kiest voor Marokko

16 december 2010 | in Sport | 2 Reacties

Standard Luik-middenvelder Mehdi Carcela zal zijn interlands spelen namens het nationale elftal van Marokko. Dat maakt de Belgische voetbalbond donderdag bekend. De 21-jarige middenvelder twijfelde lang over de keuze tussen België en Marokko, maar heeft uiteindelijk gekozen voor het Noord-Afrikaanse land. België onderkent donderdag een nederlaag te hebben geleden, meldt VoetbalPrimeur.

“Zowel Carcela als Marokko heeft aan de FIFA gevraagd om hem voor Marokko te laten uitkomen. De FIFA heeft nu een beslissing genomen en Carcela is definitief aan Marokko toegewezen”, aldus woordvoerder Nicolas Cornu in Het Nieuwsblad.

“Mehdi heeft altijd voor de Belgische jeugdelftallen gespeeld. We hebben er alles aan gedaan om hem voor België te laten uitkomen. Dat is niet gelukt en daar leggen we ons bij neer. We wensen hem veel succes toe.”

Er zijn 2 reacties

 1. abdars
  16 december 2010 om 01:09 uur.

  klasse kerel.
  mooi en nu chadli nog.
  chadli gewoon voor marokko kiezen kerel.
  GEWOON DOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Rachid
  16 december 2010 om 07:30 uur.

  Geweldig bericht dat hij voor Marokko heeft gekozen!!
  Marhaban Bik Aandna!!!

  Allah Al Watan Almalik !!!!

Plaats je reactie