MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B vanaf januari ‘Op Volle Toeren’

23 december 2010 | in TV | Reageer

Ali B.Ali B gaat het jaren ’80 programma ‘Op Volle Toeren’ nieuw leven inblazen. Dat meldt Mediacourant donderdag. De knuffel marokkaan gaat het programma ‘Ali B Op Volle Toeren’ presenteren. In de show komt Ali met bevriende rappers langs bij Nederlandse muziekiconen, zonder dat zij die kennen.

Onder meer Willeke Alberti, Lenny Kuhr en Ben Cramer zitten in het programma. De ‘gouwe ouwen’ en de rappers gaan de uitdaging aan om elkaars bekendste nummer te remaken. Na een week oefenen moeten ze het nieuwe nummer live spelen.

Eerder presenteerde Chiel Montagne het programma. ‘Ali B Op Volle Toeren’ wordt vanaf 5 januari uitgezonden op 3. Zo meldt NLTracks.nl.

Plaats je reactie