MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Sevilla wil El Hamdaoui’

26 december 2010 | in Sport | 2 Reacties

Mounir El Hamdaoui lijkt uit zijn lijden verlost te kunnen worden. De aanvaller stond afgelopen zomer, toen hij nog maar net werkzaam was voor Ajax, al in de belangstelling van Sevilla. De Spaanse club heeft nu haar interesse hernieuwd, meldt Diario de Sevilla.

Gezien de broze relatie tussen El Hamdaoui en Ajax, lijkt een transfer naar Spanje niet ondenkbaar, schrijft de website V-Bal.nl.

Er zijn 2 reacties

 1. nam
  26 december 2010 om 10:56 uur.

  leuk voor hem, lekker voetballen in de mooiste compt van de wereld ipv van zo een armoede competetie van Nederland
  wie wil nou in Nederland nog voetballen!!!
  en zeker bij een club in verval zoals ajax..

 2. Dennis
  27 december 2010 om 04:48 uur.

  Zielig mannetje die geen ballen heeft!

Plaats je reactie