MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib Amhali vandaag en morgen bij de VARA

29 december 2010 | in TV | 1 Reactie

De VARA herhaalt Najib Amhali. In een tweedelig programma reist de cabaretier op woensdag 29 en donderdag 30 december 2010 via Krommenie naar Amsterdam en andere verre oorden.

Onderweg vertelt hij over zijn schooltijd. Over zijn moeder. Over zijn vrienden Mo en Karim en over zijn dromen over een leven als profvoetballer. Hij is DJ op de Dam, maakt met het publiek een vliegreis en klinkt – waar nodig – als een onvervalst Amsterdams draaiorgel mét housebeat.

Van vloeiend ABN schakelt Amhali met het grootste gemak over naar allochtone accenten, Haags, Rotterdams of Amsterdams. Hij zorgt voor sterke imitaties van onder andere spelers van het toenmalige Nederlands Elftal, schrijft Televizier.nl.

Op 29 (23.15 uur) en 30 (22.50 uur) december is de Marokkaan bij de VARA op Nederland 1 te zien.

Er is 1 reactie

  1. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » Najib Amhali vandaag en morgen bij de VARA [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
    29 december 2010 om 02:38 uur.

    […] Maghreb Magazine » Najib Amhali vandaag en morgen bij de VARA maghrebmagazine.nl/2010/12/29/najib-amhali-vandaag-en-morgen-bij-de-vara/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer […]

Plaats je reactie