MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan stelt bal-over-de-doellijn technologie voor

01 januari 2011 | in Carriere | Reageer

Abdellah Hajjab uit het Belgische Boom/Willebroek stelt in februari 2011 op de FIFA in Zurich zijn systeem van bal-over-de-doellijn voor. De Marokkaanse Belg is hiermee een van de handvol ontwikkelaars in de hele wereld die kans maakt op een doorbraak voor technologische hulp in het voetbal.

Begin oktober van dit jaar stelde de Marokkaanse Belg Abdellah Hajjab (45) in een eerste sessie bij de Fifa in Zurich zijn systeem “Goal-Line-Technology” voor. Via een chip in de bal en de nodige software krijgt de scheidsrechter in real time inlichtingen over bijvoorbeeld, buitenspel, bal over de de doelijn of niet, handspel…enz.

Of deze vondst van de Marokkaan definitief een einde maakt aan de scheidsrechtelijke dwalingen die wekelijks de velden teisteren, moet later blijken., schrijft Zita.be.

Plaats je reactie