MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Burgemeester Culemborg is tevreden

02 januari 2011 | in Overheid | 3 Reacties

In tegenstelling tot een jaar geleden is de jaarwisseling in Culemborg dit keer zonder grote problemen verlopen. De burgemeester is daarom een blij man en geeft alle inwoners een compliment.

Volgens burgemeester Van Schelven was het voor de politie en hulpverleners een rustige avond en nacht. Zoals het er nu naar uitziet waren er maar weinig vernielingen, schrijft RTL Nieuws.

De vorige jaarwisseling in Culemborg liep volkomen uit de hand. In de wijk Terweijde gingen Molukse en Marokkaanse jongeren elkaar te lijf. Ook na oud en nieuw was het er nog dagen onrustig.

Er zijn 3 reacties

 1. snavel
  02 januari 2011 om 12:36 uur.

  Het is verdorie toch wat dat we tegenwoordig bepaalde mensen maar complimenten gaan geven wanneer ze voor de verandering eens niet de boel op stelten zetten…. De wereld op zijn kop!

 2. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » Burgemeester Culemborg is tevreden [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
  02 januari 2011 om 09:09 uur.

  […] Maghreb Magazine » Burgemeester Culemborg is tevreden maghrebmagazine.nl/2011/01/02/burgemeester-culemborg-is-tevreden/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer […]

 3. zayed
  03 januari 2011 om 10:45 uur.

  @snavel

  kneus, er staat toch dat de burgemeester alle inwoners van Culemborg complimenteert vanwege de rustige jaarwisseling, omdat het vorig jaar anders verliep dan normaal. Heb jij voorafgaande jaren iets gehoord over rellen in Culemborg?? Denk het niet. Daarom geeft de burgemeester ook zijn complimenten aan de inwoners.

  En wie bedoel je met bepaalde mensen?? Kom jij zelf uit Culemborg dan?? Heb jij een idee wat er vorig jaar speelde?? En wat de oorzaak van al die problemen waren?? Zo ja dan horen we het natuurlijk graag. Zo nee, beperk je dan tot het geven van een mening over het onderwerp zelf i.p.v. een inhoudsloze opmerking.

  Bij voorbaat dank.

Plaats je reactie