MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rood na klappen ploeggenoot

03 januari 2011 | in Sport | 2 Reacties

Ismail Kouchame heeft afgelopen weekeinde in de Marokkaanse competitie een rode kaart gekregen, nadat hij zijn ploeggenoot Mohamed El-Askri van Olympique Khouribga op slag van rust had geslagen. De scheidsrechter werd pas in de rust op het incident gewezen en stuurde Kouchame bij het begin van de tweede helft met rood terug naar de kleedkamer, meldt het Algemeen Dagblad.

Zie filmpje:

Er zijn 2 reacties

  1. AZRO
    05 januari 2011 om 02:09 uur.

    Er kan natuurtlijk van alles gebeurt zijn tussen de twee spelers,maar zoga je niet met iemand om hij komt goedweg met een rodekaart vind ik, zo iemand moet je beter uit het voetbalteam zetten of 1 jaar lang niet laten spelen,of 1jaar lang voetbalschoenen laten poetsen zien we dan of er iemand dat in z’n hoofd haalt als nog tedoen!!!!

  2. mm
    06 januari 2011 om 04:07 uur.

    vriend die man heeft alleen gereageerd je ziet duidelijk dat de blanke marokkaanse speler hem op zijn gezicht tikt en zon stoer gedrag toont wollah hij heeft gelijk met die kopstoot niemand zou het fijn vinden als je medespeler zo fucktup tegen je doet terwijl iedereen zit te kijken. goed gedaan zag je die mietje daarna naar de grond kruipen bo izaan.

Plaats je reactie