MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokkaanse meiden helpen mag niet van de PVV’

18 januari 2011 | in Politiek | 1 Reactie

Carlo de Bruin stond nummer twee op de kandidatenlijst van de PVV in Noord-Holland. Tot hij zich vorige week plotseling terugtrok. Volgens lijsttrekker Hero Brinkman omdat De Bruin twee keer betrapt is met teveel drank op achter het stuur. De Bruin zelf geeft een andere lezing: de ware reden is zijn inzet om meer moslimmeiden aan het werk te krijgen in de zorg.

Luister naar een gesprek met Carlo de Bruin hierover.

Er is 1 reactie

  1. Ab
    21 januari 2011 om 08:13 uur.

    kunnen ze meteen z’n ballen afsnijden 😉

Plaats je reactie