MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse aardbeien zijn in trek

19 januari 2011 | in Economie | Reageer

Bij de in Breda gevestigde zachtfruitspecialist Freshconcept geven ze momenteel aan de uit Marokko afkomstige aardbeienrassen Festival en Splendor de voorkeur vanwege de goede smaak en kwaliteit en de beschikbare volumes. Door de vriendelijke prijsstelling van de Marokkaanse aardbeien zijn de uit Egypte afkomstige rassen, Festival en Sweet Charley, mede door de hoge luchtvrachtkosten minder interessant. Zo schrijft AGF.nl.

De Marokkaanse telers leveren gemiddeld 3 keer per week en de aardbeien zijn na enkele dagen durend transport tot in mei leverbaar.

Op dit moment is de handel nog erg rustig, een jaarlijks terugkerend gegeven na de feestdagen, schrijft de website. De eerste kleine zendingen Spaanse aardbeien zijn momenteel op de markt, en door dit voorlopig exclusievere karakter ook 2 keer de prijs van de Marokkaanse aardbeien.

Plaats je reactie