MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie pakt ‘snelle’ El Ahmadi aan

23 januari 2011 | in Marokko | 1 Reactie

Middenvelder Karim El Ahmadi van Feyenoord had zaterdagavond na de nederlaag tegen De Graafschap (0-1) haast om weg te komen. De Marokkaanse international reed binnen de poorten van De Kuip nogal hard in zijn auto richting de uitgang.

Enkele agenten wilden El Ahmadi op zijn rijgedrag aanspreken, maar de voetballer had kennelijk niet in de gaten dat hij moest stoppen.

Uiteindelijk bij het stoplicht op het plein voor het stadion kon de politie El Ahmadi staande houden. De Feyenoorder kreeg een stevige reprimande. Volgens een woordvoerder van de club is het daarbij gebleven.

Er is 1 reactie

  1. TITWANI
    24 januari 2011 om 12:52 uur.

    Jammer dat deze jongen zich niet ontwikkeld heeft las bveel mensen dachten en hoopten. Ik volg hem al sinds het Jeugd-Wk in 2005 en er werd een grote toekomst voor hem toegedicht. Een speler met Maar het is sinds 2008 bergafwaarts gegaan met Karim. Jammer, want ik gun deze jongen allerbeste. Achteraf kan je concluderen dat de overgang naar Feyenoord zijn ontwikkeling geen goed heeft gedaan.

    De laatste berichten gaan over dat Karim zijn ‘carriere’ vervolgt in het Midden-Oosten (al ahli in Dubai). Kunnen we zeggen dat Karim nu met pensioen is gegaan?

Plaats je reactie